Trouwjurk vermaken

Laat uw trouwjurk vermaken en zorg ervoor dat de jurk precies past. Of laat de jurk vermaken tot een cocktailjurk, zodat u die ook na de bruiloft nog bij bijzondere gelegenheden kunt dragen. De jurken bestaan vaak uit verschillende delicate stoffen, die vragen om een zorgvuldige behandeling. We beoordelen de mogelijkheden en nemen de maten bij u op. Zo maken we de trouwjurk precies op maat, waarbij we vooral natuurlijk kunnen aangeven wat de kosten zullen zijn.

Delftse Tailor maakt uw

Trouwjurk op maat

U kunt uw trouwjurk op maat laten maken door ervaren tailors. We werken sinds 1998 met de meest bijzondere stoffen en materialen, zodat we u daarmee uitstekend van dienst kunnen zijn.

Bovendien hoeven de trouwjurk vermaken kosten niet hoog te zijn. We beschikken over de expertise, ervaring en machines die nodig zijn om vlot en vakkundig te werk te gaan. Uw jurk is snel klaar en u betaalt een scherpe prijs voor ons specialisme.

En heeft u de trouwjurk met veel trots gedragen tijdens de bruiloft? We kunnen die zelfs vermaken tot een cocktailjurk. Het is dan nog steeds de elegante en stralende jurk waar u voor bent gevallen. Tegelijkertijd kunt u die bij veel meer gelegenheden dragen, zodat het niet blijft bij eenmalig de mooiste dag van uw leven.

Delftse Tailor kan uw

Trouwjurk vermaken

Laat uw trouwjurk vermaken door deskundige kleermakers. We bespreken uw wensen en nemen de maten op. Zo zorgen we ervoor dat de jurk precies op maat is of dat we die later aanpassen naar bijvoorbeeld een cocktailjurk.

Heeft u vragen over hoe we een trouwjurk vermaken of met spoed op zoek naar een tailor? Bel ons op telefoonnummer 015 215 96 44 of kom langs aan de Binnenwatersloot 25 in Delft. Minder haast? Stuur ons een e-mail naar info@delftsetailor.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Vragen of hulp nodig?

Gebruik het online contactformulier voor al uw vragen. Dan nemen wij snel contact met u op.

Wij staan altijd voor u klaar

Wat kunnen we voor u betekenen?

Soms heeft u met spoed een kleermaker nodig. Daarom bieden wij u een spoedservice aan bij Kleermaker Delftse Tailor. Zonder afspraak kunt u onze winkel binnenlopen voor:

INKORTEN

Broek laten inkorten? We gaan er meteen mee aan de slag, dus zijn klaar terwijl u wacht.

MET SPOED

Een rits vernieuwen of iets anders met spoed laten doen? Vaak zijn we met een uur klaar.

STOPPAGE

Kleine gaatjes door mot of brand? We kunnen ze in veel gevallen weer onzichtbaar dichten.