Pak vermaken

Laat uw pak vermaken als dat niet precies meer past. Of als u eigenlijk nooit helemaal tevreden bent geweest, en u het kostuum voor een bijzondere gelegenheid wilt dragen. U kunt uw pak of kostuum op maat laten maken, bijvoorbeeld door in te korten, uit te leggen of in te nemen. Onze ervaren kleermakers werken sinds 1998 aan pakken en kostuums in allerlei (delicate) stoffen. We bespreken uw wensen, beoordelen de stoffen en materialen en vertellen u graag over de mogelijkheden.

Delftse Tailor kan uw

Pak op maat maken

Dus wilt u een pak op maat laten maken of past het kostuum niet meer zo precies als voorheen? Laat ons het pak innemen, uitleggen of inkorten. We nemen uw maten op, aan de hand waarvan we zorgvuldig aan de slag gaan.

De aanpassingen doen we natuurlijk zo onzichtbaar mogelijk. Dat garandeert een pak of kostuum precies op maat, alsof het altijd zo is geweest. Dus heeft u een favoriet pak of een nieuw kostuum? Wij zorgen ervoor dat het als gegoten zit, gewoon door het aan te passen aan de hand van uw maten en wensen.

Delftse Tailor kan uw

Pak vermaken

Laat uw pak vermaken door deskundige kleermakers. We tailleren en korten in. We kunnen innemen en uitleggen, waardoor er allerlei bewerkingen mogelijk zijn. Met onze expertise en ervaring weet u zeker dat het kostuum of pak precies goed zal zitten, zoals het hoort.

Heeft u vragen over hoe we een pak vermaken of met spoed op zoek naar een tailor? Bel ons op telefoonnummer 015 215 96 44 of kom langs aan de Binnenwatersloot 25 in Delft. Minder haast? Stuur ons een e-mail naar info@delftsetailor.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Vragen of hulp nodig?

Gebruik het online contactformulier voor al uw vragen. Dan nemen wij snel contact met u op.

Wij staan altijd voor u klaar

Wat kunnen we voor u betekenen?

Soms heeft u met spoed een kleermaker nodig. Daarom bieden wij u een spoedservice aan bij Kleermaker Delftse Tailor. Zonder afspraak kunt u onze winkel binnenlopen voor:

INKORTEN

Broek laten inkorten? We gaan er meteen mee aan de slag, dus zijn klaar terwijl u wacht.

MET SPOED

Een rits vernieuwen of iets anders met spoed laten doen? Vaak zijn we met een uur klaar.

STOPPAGE

Kleine gaatjes door mot of brand? We kunnen ze in veel gevallen weer onzichtbaar dichten.