Trouwjurk stomen

Laat uw trouwjurk stomen door een professional die weet wat er moet gebeuren. Er is vaak sprake van verschillende stoffen en subtiele details. Ieder onderdeel vraagt z’n eigen behandeling en reiniging. Het is een secuur en arbeidsintensief proces, dat vraagt om veel ervaring.

Delftse Tailor maakt uw

Reinigen en stomen: laat het over aan ons

Een trouwjurk reinigen of stomen vraagt om expertise, ervaring en professionele materialen en machines. Wij beschikken over alles wat er nodig is om de jurk zorgvuldig te behandelen. Na onze behandeling is uw trouwjurk weer stralend schoon en helemaal fris. Zonder vervelende verrassingen, omdat een bepaald detail of een stukje stof een andere behandeling vroeg.

Onze professionals weten hoe ze een trouwjurk moeten stomen en reinigen. We beoordelen de stoffen en kiezen de juiste behandeling. Bovendien kunnen we u vooraf aangeven wat de prijzen zullen zijn. Het gaat gemiddeld om €75 tot €125. Voor dat bedrag kunnen we goed de tijd nemen en gaan we zorgvuldig te werk, zodat u volledig kunt vertrouwen op onze deskundige werkwijze.

Delftse Tailor kan uw

Trouwjurk stomen

Dus wilt u uw trouwjurk laten stomen en vooraf de kosten inschatten? Breng de jurk bij ons langs, dan beoordelen we de gebruikte stoffen. We schatten in hoeveel werk erin zal zitten, om de jurk weer prachtig te laten stralen.

Natuurlijk houden we rekening met specifieke wasinstructies die u bij de jurk heeft ontvangen. En bent u die kwijt of heeft u die nooit gehad? Wij gaan zorgvuldig om met alle verschillende stoffen en de specifieke details die erin zijn verwerkt.

Heeft u vragen over hoe we een trouwjurk stomen of met spoed op zoek naar een tailor? Bel ons op telefoonnummer 015 215 96 44 of kom langs aan de Binnenwatersloot 25 in Delft. Minder haast? Stuur ons een e-mail naar info@delftsetailor.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Vragen of hulp nodig?

Gebruik het online contactformulier voor al uw vragen. Dan nemen wij snel contact met u op.

Wij staan altijd voor u klaar

Wat kunnen we voor u betekenen?

Soms heeft u met spoed een kleermaker nodig. Daarom bieden wij u een spoedservice aan bij Kleermaker Delftse Tailor. Zonder afspraak kunt u onze winkel binnenlopen voor:

INKORTEN

Broek laten inkorten? We gaan er meteen mee aan de slag, dus zijn klaar terwijl u wacht.

MET SPOED

Een rits vernieuwen of iets anders met spoed laten doen? Vaak zijn we met een uur klaar.

STOPPAGE

Kleine gaatjes door mot of brand? We kunnen ze in veel gevallen weer onzichtbaar dichten.