Pak stomen

Laat uw pak stomen door een professionele stomerij. Een goed gesneden kostuum vraagt om deskundige verzorging, bijvoorbeeld om de elegante of zakelijke uitstraling te behouden. Het stomen van een mooi pak is vakwerk. Het gaat om delicate stoffen, specifieke bewerkingen daarvan of combinaties die zich thuis niet zomaar goed laten reinigen. Bovendien hebben wij de expertise en ervaring die voorkomt dat lijmlagen in het binnenwerk verdwijnen of onnodig slijten.

Delftse Tailor kan uw

Kostuum stomen

Benieuwd wat een pak stomen zal kosten? We bekijken de stoffen en materialen, om daarvoor de juiste behandeling te kiezen. Gaat het bijvoorbeeld om zuiver scheerwol, kasjmier, mohair of alpaca-wol? Het zijn kwetsbare stoffen met een natuurlijke oorsprong. Water en zeep zouden de haren van de geweven stoffen aantasten, waardoor die overeind komen te staan.

We kunnen uw kostuum stomen en houden de kosten laag, dankzij onze ervaring als deskundige stomerij. Dus is er sprake van vlekken of wilt u het pak gewoon stralend en fris houden? We zijn u er in de beide gevallen graag mee van dienst, bijvoorbeeld voordat u het pak of kostuum weer opbergt.

Delftse Tailor kan uw

Pak stomen

Laat uw pak stomen door onze professionals. Wij zorgen ervoor dat uw kostuum weer in topconditie komt. We stomen en reinigen, zowel bij vlekken als voor een mooi stralend en fris resultaat.

Heeft u vragen over hoe we een pak stomen of met spoed op zoek naar een tailor? Bel ons op telefoonnummer 015 215 96 44 of kom langs aan de Binnenwatersloot 25 in Delft. Minder haast? Stuur ons een e-mail naar info@delftsetailor.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Vragen of hulp nodig?

Gebruik het online contactformulier voor al uw vragen. Dan nemen wij snel contact met u op.

Wij staan altijd voor u klaar

Wat kunnen we voor u betekenen?

Soms heeft u met spoed een kleermaker nodig. Daarom bieden wij u een spoedservice aan bij Kleermaker Delftse Tailor. Zonder afspraak kunt u onze winkel binnenlopen voor:

INKORTEN

Broek laten inkorten? We gaan er meteen mee aan de slag, dus zijn klaar terwijl u wacht.

MET SPOED

Een rits vernieuwen of iets anders met spoed laten doen? Vaak zijn we met een uur klaar.

STOPPAGE

Kleine gaatjes door mot of brand? We kunnen ze in veel gevallen weer onzichtbaar dichten.