Schoenreparatie

Zijn uw lievelingsschoenen kapot en wilt u ze graag nog houden? Laat Delftsetailor uw lievelingsschoenen dan nieuw leven inblazen. Ook als het om maatwerk of schoenreparatie en onderhoud gaat, besteden wij er goede zorg aan om u met een tevreden gevoel weer op pad te sturen. Kom langs b ij ons in de winkel en ervaar onze kwaliteit en service.

Bij Delftse Tailor kan u uw

Schoenreparatie: ervaar de vrijheid

Door onze ruime ervaring van 20 jaar in het schoenmakersvak weet u zeker dat u met alle soorten schoenen bij ons terecht kunt. Denkt u hierbij aan hakken, bergschoenen, wandelschoenen, nette schoenen of laarzen. Verder verwennen wij uw schoenen door ze na reparatie ook te poetsen tot ze weer glimmen.

Delftse Tailor kan uw

Schoenonderhoud

Als u goed voor uw schoenen of laarzen zorgt, kunt u er langer van genieten. Heeft u daar wel de juiste middelen voor? Wij laten u graag profiteren van onze expertise en ons advies over welke producten u kunt gebruiken om de levensduur van uw schoenen te verlengen. U kunt voor alle soorten schoenen of lederwaren geschikte onderhoudsmiddelen vinden.

Heeft u vragen over schoenreparatie of bent u met spoed op zoek naar een tailor? Bel ons op telefoonnummer 015 215 96 44 of kom langs aan de Binnenwatersloot 25 in Delft. Minder haast? Stuur ons een e-mail naar info@delftsetailor.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Vragen of hulp nodig?

Gebruik het online contactformulier voor al uw vragen. Dan nemen wij snel contact met u op.

Wij staan altijd voor u klaar

Wat kunnen we voor u betekenen?

Soms heeft u met spoed een kleermaker nodig. Daarom bieden wij u een spoedservice aan bij Kleermaker Delftse Tailor. Zonder afspraak kunt u onze winkel binnenlopen voor:

INKORTEN

Broek laten inkorten? We gaan er meteen mee aan de slag, dus zijn klaar terwijl u wacht.

MET SPOED

Een rits vernieuwen of iets anders met spoed laten doen? Vaak zijn we met een uur klaar.

STOPPAGE

Kleine gaatjes door mot of brand? We kunnen ze in veel gevallen weer onzichtbaar dichten.