Motorpak vermaken

Laat uw motorpak vermaken en ervaar de volledige vrijheid. Niets is vervelender dan een pak dat niet precies past. En dat merkt u misschien nog niet bij het passen, waardoor het allemaal goed leek. Maar met de kilometers gaat het meer irriteren, bijvoorbeeld als de broek of de motorjas net niet lekker zit. Op de weg wilt u uw volledige concentratie erbij houden. Of lekker ontspannen rijden, zonder steeds de mouwen omhoog te moeten schuiven. Of te verzitten om niet precies op de onderkant van de jas te belanden.

Bij Delftse Tailor kan u uw

Motorpak op maat laten maken: ervaar de vrijheid

Weet u precies hoe u het motorpak op maat wilt laten maken? Of heeft u het idee dat dit beter kan, omdat het na langere ritten niet lekker meer zit? Wij zoeken voor u uit waar het aan ligt. En meten op waar het korter of strakker moet.

Onze kleermaker kan uw motorpak vermaken. U ervaart onderweg de volledige vrijheid, zonder irritaties die alleen maar afleiden. Dus is uw pak in de loop der tijd minder lekker gaan zitten? Of is dit vanaf het begin nooit helemaal goed geweest? Wij kunnen uw motorpak vermaken.

Delftse Tailor kan uw

Motorpak vermaken

Breng uw motorpak bij ons langs, dan kunnen we dat netjes op maat maken. We bespreken de mogelijkheden en nemen de juiste maten op. Dankzij onze ervaring sinds 1998 kunnen we met ieder materiaal uit de voeten. Dus zit uw leren pak of een ander motorpak niet helemaal lekker (meer)? Wij gaan er graag mee aan de slag.

Heeft u vragen over hoe we een motorpak vermaken of met spoed op zoek naar een tailor? Bel ons op telefoonnummer 015 215 96 44 of kom langs aan de Binnenwatersloot 25 in Delft. Minder haast? Stuur ons een e-mail naar info@delftsetailor.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Vragen of hulp nodig?

Gebruik het online contactformulier voor al uw vragen. Dan nemen wij snel contact met u op.

Wij staan altijd voor u klaar

Wat kunnen we voor u betekenen?

Soms heeft u met spoed een kleermaker nodig. Daarom bieden wij u een spoedservice aan bij Kleermaker Delftse Tailor. Zonder afspraak kunt u onze winkel binnenlopen voor:

INKORTEN

Broek laten inkorten? We gaan er meteen mee aan de slag, dus zijn klaar terwijl u wacht.

MET SPOED

Een rits vernieuwen of iets anders met spoed laten doen? Vaak zijn we met een uur klaar.

STOPPAGE

Kleine gaatjes door mot of brand? We kunnen ze in veel gevallen weer onzichtbaar dichten.