Laarzen innemen

Laat uw laarzen innemen en ervaar eindelijk hoe die echt horen te zitten. Merkt u dat de laarzen eigenlijk te breed zijn, waardoor u ze niet graag aantrekt? We nemen laarzen in, zodat ze mooi aansluiten op uw kuiten. Het is de schachtwijdte die vaak afwijkt van wat er echt lekker zit. Of wat er mooi staat, bijvoorbeeld onder een rok of bij een jurk die u graag draagt. En gaat het om werklaarzen of andere modellen die als gegoten zouden moeten zitten? Vertel ons wat uw wensen zijn, dan nemen wij de uitdaging graag aan.

Delftse Tailor kan uw

Schacht innemen: strak rond de kuiten

We kunnen van laarzen de schacht innemen, zodat ze strakker rond de kuiten komen te zitten. De laarzen sluiten mooier aan, waardoor de pasvorm als geheel verbetert. Dit betekent dat u er langer op kunt blijven lopen. En dat het er bovendien beter uitziet.

Tip: benieuwd naar de kosten van het innemen van laarzen? Vertel ons wat u zoekt of kom bij ons langs aan de Binnenwatersloot 25 in Delft. Dan geven we u meteen aan wat de prijs daarvan zal zijn.

Delftse Tailor kan uw

Laarzen innemen

Laat uw laarzen innemen door ervaren kleermakers. We zijn sinds 1998 uitgegroeid tot een begrip in Delft, Den Haag en omstreken. Wij laten u graag zien hoe de laarzen echt horen te zitten, om dit vervolgens netjes voor u in orde te maken.

Heeft u vragen over hoe we laarzen innemen of met spoed op zoek naar een tailor? Bel ons op telefoonnummer 015 215 96 44 of kom langs aan de Binnenwatersloot 25 in Delft. Minder haast? Stuur ons een e-mail naar info@delftsetailor.nl of gebruik het online contactformulier. Dan nemen we snel contact met u op.

Vragen of hulp nodig?

Gebruik het online contactformulier voor al uw vragen. Dan nemen wij snel contact met u op.

Wij staan altijd voor u klaar

Wat kunnen we voor u betekenen?

Soms heeft u met spoed een kleermaker nodig. Daarom bieden wij u een spoedservice aan bij Kleermaker Delftse Tailor. Zonder afspraak kunt u onze winkel binnenlopen voor:

INKORTEN

Broek laten inkorten? We gaan er meteen mee aan de slag, dus zijn klaar terwijl u wacht.

MET SPOED

Een rits vernieuwen of iets anders met spoed laten doen? Vaak zijn we met een uur klaar.

STOPPAGE

Kleine gaatjes door mot of brand? We kunnen ze in veel gevallen weer onzichtbaar dichten.